fbpx

Cu toții ne străduim să fim în formă și sănătosi, fie transpirand prin rutine obositoare la sala, fie la clase de aerobic in căutarea unui corp puternic și sănătos. Acum Dream Body poate avea răspunsul la un corp bine dezvoltat fizic, cu un program de antrenament care oferă rezultate mai bune într-un timp mai scurt.

La Dream Body, numeroasele beneficii ale antrenamentului de stimulare electro-musculară (EMS) includ scăderea în greutate, reducerea celulitei, construirea musculaturii și creșterea vitezei și puterii, precum și îmbunătățirea generală a sănătății, cu un efort și timp minim. Iată cinci modalități prin care antrenamentul EMS  este mult mai bun decât exercițiile convenționale …

  1. Antrenamentul întregului corp

EMS oferă activarea simultană a tuturor grupurilor musculare  mari

intr-un  antrenament intens. În antrenamentul clasic acest lucru este foarte dificil,

chiar și cu cele mai complexe mișcări / exerciții cum ar fi genuflexiuni, fandari,

planks etc.

  1. Un nivel superior

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la învățarea unor noi rutine de exerciții. În timp ce efectuati mișcări clasice, cum ar fi genuflexiuni și fandari, exercitii de  împingere și tragere, EMS adaugă beneficii suplimentare de formare izometrica. Acest beneficiu suplimentar vă oferă mai mult control și o instruire intensă care se concentrează asupra creării și menținerii tensiunii musculare, asigurându-vă că veți obține mai mult din munca dumneavoastră.

 

  1. Exercitii fizice + EMS = rezultate excelente

Când exersați în mod normal, efectuați extensia voluntara a mușchilor, dar EMS adaugă flexia involuntară primită de la stimulul care se petrece alături de propriul dvs. efort.

Cu toate acestea, nu stati degeaba si nu va faceti nimic, Dream Body EMS nu este un exercitiu pasiv. Pe măsură ce iti antrenezi corpul  de asemenea, înveti cum să devii mai activ. Lucru care te ajută și în alte părți ale vieții tale. Și din moment ce sunteți implicat activ în exerciții, puteți simți un sentiment de mândrie în realizările voastre.

 

  1. Activarea simultană a tuturor celor patru tipuri de activitate musculară

Agonist, antagonist, sinergist și stabilizator, toate aceste tipuri de mușchi și comportamentele grupurilor musculare sunt activate în același timp.

Nici măcar cel mai eficient  exercițiul de forță convențional  nu poate activa cu ușurință aceste grupuri musculare simultan, cu excepția cazului în care este efectuat de către un sportiv profesionist.

O persoană obișnuită nu ar putea niciodată să obțină acest nivel de activitate fără utilizarea EMS.

 

  1. Cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp

O serie de cercetari demonstrează că EMS furnizează rezultate profunde cu cea mai mică investiție de timp. Cum altfel ați putea obține rezultatele dorite cu doar o sesiune  sau două de 20 de minute ?

 

Fi special

Nu credeți că merita sa incercati experiența pe care o ofera antrenamentul Dream Body?

Experienta Dream Body!

Abonare

Oferte si Informatii

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile