fbpx

Întotdeauna las lucrurile până în ultima clipă. In ultimii trei ani de când l-am întâlnit pe viitorul meu soț am devenit foarte comodă. Puțin prea comodă!

Mi-am promis să mă schimb și să încep o dieta de luni.

De-a lungul anilor m-am înscris la diferite săli de sport, însă nu am rămas niciodată fidelă unui plan de antrenament sau stil alimentar.

Dar pentru 12 săptămâni am renunțat la confort și am hotărât că, din acel moment si până la nunta mea, să muncesc din greu la sală și să țin o dieta pentru a mă întoarce la corpul cu care mă simțisem cel mai bine!

Această experienta nu avea legătură cu pierderea în greutate, ci cu fericirea și sănătatea.

De asemenea, am vrut ca aceasta să fie o schimbare a stilului de viață. Știu că dietele de tip înfometare nu funcționează pentru că le-am încercat. Cu toate acestea, nu sunt un guru de fitness, știam că am nevoie de ajutor, așa că m-am întors la un studio de fitness și un nutriționist.

Studioul pe care l-am început să îl frecventez a fost un studio EMS , care se găsește în centrul orașului. Nu este o sală obișnuită. Ei folosesc electrostimularea musculară EMS, pur și simplu porți un costum în timpul unui antrenament care trimite impulsuri electrice la mușchii tai., făcându-i să muncească mai mult. Potrivit studiilor EMS, trebuie să faci doar 20 de minute o dată pe săptămână. O afirmație pe care o pot garanta acum.

Pe partea de nutriție m-am îndreptat spre o alimentație echilibrată, un corp și un stil de viață complet diferit.

Așa că mi-am lansat o provocare, să fiu cât mai in formă pentru nunta, însă pentru a vedea diferența și schimbările aveam nevoie de niște poze înainte si după.

Mi-a fost extrem de frică, dar când am auzit antrenorul citind rezultatele analizei mele corporale, am devenit mai motivată ca niciodată.

Am 27 de ani si cam toată viața am reușit sa rămân pe la 70kg, însa acum aveam 74! 

Analizorul corporal face mult mai multe decât sa-ți spună greutatea fizică – acesta iți oferă o analiză completă a corpului, si iți spune procentul de grăsime, mușchi, hidratare, vârstă metabolică și multe altele

In cazul meu, cea mai proastă valoare a fost vârsta mea metabolică. Pe scurt, vârsta metabolică  iți spune care este uzura corpului tău in funcție de eficienta lui de a metaboliza nutrienți. Vârsta mea metabolica arata 37 de ani –  cu zece ani mai în bătrână decât sunt in realitate! 

Nu trebuie să fii obez pentru ca, corpul tău sa aibă o vârsta metabolica mai mare decât cea biologica. Însă eu vroiam să mă asigur că mă voi întoarce la vârsta de 20 de ani pana la nuntă.

In plus, pe lângă antrenamentul EMS am încercat sa merg cat mai mult pe jos. Cât mai multi kilometri.

A spune că am fost distrusă la început este o subevaluare.  Știam ca în perioada de 12 săptămâni urmează sa fie o mulțime de sărbători care să încerce să ma saboteze ; ziua mea de naștere, două petreceri  și alte sărbători de familie.

Din toate punctele de vedere, antrenamentul EMS a fost probabil cea mai ușoară parte a schimbării stilului meu de viață. Deși antrenamentele au fost grele, s-au terminat înainte să știi asta (în doar 20 de minute) și nici măcar nu aveam nevoie să-mi iau echipamentul  de sala. Frumusețea la antrenamentul EMS este că poți! . Aceștia iți oferă tot ce este necesar pentru o igiena perfecta . Puteți să mergeți la antrenament si apoi să luați masa de prânz si apoi să vă întoarceți la muncă.

În ceea ce privește alimentația, prima săptămână a fost detoxifiere; fără lapte, fără carne roșie, fără zahăr, fără carbohidrați, nimic procesat, doar o mulțime de fructe și legume proaspete și, evident, fără sucuri. Asta a fost un șoc pentru o persoană obișnuită cu toate cele enumerate mai sus, cum eram eu.

După prima săptămână, am încetat să mai fiu balonată, și am început să introduc alte alimente în dieta mea, începând cu laptele și carbohidrații. Pregătirea pentru cele 12 săptămâni a fost esențială. Pregătirea din timp a meselor a fost foarte importanta. Regula mea era să mănânc carbohidrați doar dacă ma antrenam în acea zi și părea să funcționeze.

În timpul perioadei de trei luni, am pierdut probabil cea mai mare parte a greutății în primele 6 săptămâni și am simțit că făceam progrese. Cu toate acestea, este posibil ca kilogramele să nu fi fost schimbate deloc, dar măsurătorile corporale s-au îmbunătățit în fiecare săptămână.

Am pierdut în greutate, dar grija mea principală era să reușesc să întorc timpul, în ce privește vârsta mea metabolică.  SUCCES: Am atins  o vârstă metabolică de 29 de ani.

Aceasta nu a fost doar o experienta pe care o voi face pentru nunta si apoi sa ma întorc de unde am plecat. Asta a fost într-adevăr o schimbare a stilului de viață.

Sunt atât de conștientă de schimbările din corpul meu.. Privind înapoi, nu-mi vine să cred ce mâncam.

Rochia de nuntă, când am cumpărat-o, avea o dimensiune de 14, dar în ultima săptămână trebuia să fie luată la 3 cm pe fiecare parte. Mă simt de parcă aș avea mult mai multă energie și mă potrivesc în rochii care nu au văzut lumina zilei timp de trei ani.

Acesta este doar începutul, vreau totuși să-mi tonifiez mai mult brațele și abdomenul, si vreau să continui să mă simt in formă.

Megan înainte de transformarea ei

Megan după transformarea ei

Totalul pierderilor

 

Inceput – Sfârșit – Pierdere

 

Piept

94 cm – 91 cm – 3 cm

Brațe

35 cm – 31 cm – 4 cm

Talie  

82 cm – 77 cm – 5 cm

Abdomen inferior

94 cm – 87 cm -7 cm

Șolduri

100 cm – 97 cm – 3 cm

Coapse

63 cm – 58 cm – 5 cm

Pierderea totală în greutate

74 kg până la 69 kg – 5 kg

Vârsta metabolică

37 la 29 – 8 ani

 

Articolul original: AICI

Experiența Dream Body!

Abonare

Oferte și Informații

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile